محل تبلیغات شما

درمان های خانگی برای عفونت کلیه
عفونت درمان نشده کلیه می تواند به عفونتهای تکراری کلیه تبدیل شود که منجر به عوارض و بیماری می شود. درمان خانگی عفونت کلیه، علاوه بر درمان توسط پزشک، می تواند باعث بهبود سریع تر شود. روش های خانگی درمان عفونت کلیه را بشناسید و در صورت وجود مشکل با پزشک تماس بگیرید.

عفونت کلیه چیست؟
عفونت کلیه به صورت پزشکی به عنوان پیلونفریت شناخته شده است و نوعی عفونت دستگاه ادراری است. این عفونت باعث می شود که باکتری هایی که وارد دستگاه ادراری می شوند از مثانه به یک یا هر دو کلیه سفر کنند. اگر درمان را انجام دهید و از درمان های خانگی نیز استفاده کنید، عفونت دستگاه ادراری مشکلی برای شما ایجاد نخواهد کرد.
چندین اندام مختلف سیستم ادراری را تشکیل می دهند. این سیستم برای استخراج، نگهداری و حمل مواد زائد از سیستم ادرار شما می باشد و شامل اندام های زیر است: دو کلیه، دو حالب، مثانه و مجرای ادرار. عملکرد کلیه این است که با فیلتر کردن مواد زائد برای تولید ادرار و آزادسازی خون "تمیز" به بدن، روند خون را پردازش می کند. ادرار حاوی سمومی است که از کلیه ها از طریق لوله های ادرار خارج شده و به سمت مثانه که ادرار در آن جمع می شود، حرکت می کند. عفونت ها زمانی رخ می دهد که باکتری در داخل مجرای ادرار به سر می برد و به مثانه منتقل می شود. در آنجا باکتری ها از ادرار ذخیره شده به عنوان مواد غذایی برای رشد و تکثیر استفاده می کنند که منجر به عفونت مثانه می شود.
علل دیگری نیز منجر به عفونت های کلیوی می شوند، از جمله مواردی باعث انسداد ادرار به طور طبیعی می شود مانند سنگ کلیه (بخوانید: چگونگی دفع سنگ کلیه) یا غدد بزاقی پروستات در مردان. در ن باردار عفونت کلیوی به خاطر انسداد ادرار به خاطر فشار ناشی از جنین اتفاق می افتد.

نشانه ها و علائم عفونت کلیه
علائم و نشانه های عفونت کلیه همانند عفونت ادراری (بخوانید: عفونت ادراری در بارداری) است که در مثانه وجود دارد. عفونت کلیه اغلب نتیجه عفونت مثانه است که به سرعت درمان نمی شود.
علائم و نشانه های شایع عفونت ادراری عبارتند از: ادرار دردناک یا سوزش، ادرار مات و تیره که ممکن است قرمز یا صورتی باشد، ادرار بد بو، درد در شکم، تب زیر 101 درجه فارنهایت. شاخص های معمولی که عفونت به کلیه ها گسترش یافته عبارتند از: لرز، تب بیش از 101 درجه فارنهایت، تهوع و استفراغ. 

درمان های خانگی قابل استفاده برای عفونت های کلیوی
در حالی که جلوگیری از کم آبی بدن یکی از مهمترین کارهایی است که برای اطمینان از خروج باکتری ها از دستگاه ادراری لازم است، همیشه نباید برای رسیدن به این هدف آب مصرف کنید. برای درمان امراض کلیوی از درمان های خانگی ذکر شده در ادامه مطلب استفاده کنید.

سرکه سیب و عفونت کلیه
اسید مالیک در سرکه سیب سیب دارای خواص ضد باکتریایی است که می تواند گسترش عفونت را مهار کند. همچنین مطالعه ای بر روی مزایای سرکه سیب در جلوگیری از آسیب اکسیداتیو کلیه انجام شده است. برای بهره مندی از سرکه سیب برای بهبود عفونت کلیوی، یک قاشق غذاخوری سرکه و دو قاشق چای خوری عسل را در آب گرم مخلوط کنید و این مخلوط را دو بار در روز برای چند هفته مصرف کنید. عسل اضافه شده دارای خواص ضد التهابی و ضد باکتری است.

ادامه مطلب لینک زیر:

برای عفونت کلیه چی بخوریم؟

عوارض آرایش کودکان چیست؟

گروه خونی B- ؛ دریافت و اهدا خون و خصوصیات جسمی و روحی

طول عمر اسپرم چقدر است و در چه شرایطی زنده باقی می‌ماند؟

عفونت ,کلیه ,ادرار ,های ,درمان ,ادراری ,عفونت کلیه ,است که ,می شود ,های خانگی ,سرکه سیب ,عفونت دستگاه ادراری

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

شهید ادواردو آنیلی